Pár szó rólunk

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat feleségemmel, Angival, mivel nem csak a magánéletben, hanem munkánk folyamán is tökéletesen kiegészítjük egymást.

Legfőbb célunk, hogy elégedettek legyetek mikor visszanézitek Nagy Napotok pillanatait és a képeket lapozva újra átéljétek a felejthetetlen eseményeket. Az esküvői képek évek múlva is visszanézve olyanok legyenek, hogy érezzétek azokat a csodálatos érzelmeket, amiket a Nagy Napon éltetek át. Garantáljuk, hogy mindent el fogunk követni a legtökéletesebb képekért az esküvőtök napján, akár szikrázó napsütésben, akár a legnagyobb nyári zivatarban. Történjék bármi, mi ott leszünk veletek, segítségetekre leszünk minden helyzetben az esküvőtök előkészületeitől megkezdve, egészen a képek átadásáig és sokszor tapasztaljuk, hogy még utána is, mint jó barát.

Képeinket szemlélve sokan megjegyzik, hogy van bennük valami különleges, nem olyan szokványosak. Ez nem másnak köszönhető, mint a képeken szereplő párok varázsának. Erre fogunk törekedni a Ti fotózásotokon is, hogy valós érzelmek kerüljenek a képekre, egy csipet glamourrral. Tekintsétek meg változatos galériánkat.

Ha tetszenek képeink hangulata várjuk megkereséseteket.