Vamos Wedding Photography is the Wedding Photographer of the Year 2019


Hungarian Wedding Gala & Award

Vámos Csaba


Megtisztelő, hogy érdeklődsz a munkám iránt és ellátogattál ide. Csapjunk is bele!

Mindig csapatban gondolkozom, azonban most pár szó rólam:

Igazán szerencsésnek mondhatom magam mivel teljes mértékben azt csinálom amit szeretek. Munkámból kifolyólag rengeteg fantasztikus emberrel ismerkedek meg hétről-hétre, nagyon sokat utazom és szerencsére még ennél is többet fotózhatok. Ezt nem cserélném el semmiért!

Évek óta együtt dolgozom Angival a feleségemmel, akivel nem csak az életben hanem a munkában is tökéletes párost alkotunk. Igazából triót, mert Leóval egy nagyon cuki kis francia bulldoggal együtt töltjük a hétköznapokat. Jelen pillanatban ez abból áll, hogy izgatottan várjuk kislányunknak, Fanninak a megérkezését.

A fotózáson és a családomon kívül két fő elfoglaltságom van, egyik az utazás, a másik pedig a könyvek és filmek világa. Éppen ezért stílusomra nagy mértékben hatnak a régi és az új mozifilmek és már izgatottan várom, hogy képeimen keresztül elmesélhessem a ti történeteteket is.

“A legfontosabb az elkapott pillanat és a klasszikus letisztult stílus, hogy a képek évek múlva ne viseljék magukon az aktuális trendek megfakult nyomát.
Mi nem követjük egyik aktuális divatot sem az esküvő fotózásban, ezért nincsenek korlátaink sem, ha kell észrevétlenül kapjuk el a pillanatokat azonban ha szükséges pontosan tudjuk mikor és milyen instrukciókat kell adni.”

Tapasztalatok


Több mint 20 év szakmai tapasztalat aminek minden percét élveztem.

1998-2002 – Alkalmazott Fotográfus
Művészeti Szakközép Iskola

2002-2006 – Rajz és Vizuális kommunikáció
Nyíregyházi Főiskola (Köztársasági ösztöndíj)

2006-2011 – Lapszerkesztő, fotós

2011 – Főállású esküvői fotós

2018 – Az év esküvő fotósa
Central Europen Wedding Show

2019 – Az év esküvő fotósa
Hungarian Wedding Award